Суббота, 27.04.2024, 12:22
ULTRAS MEREFA
Меню сайта
Мини-чат
200
Главная » 2011 » Июль » 22 » Олiйник: "Маркевич в цiй ситуацiї не винен". Маркевич: "Це не моя парафiя"
Олiйник: "Маркевич в цiй ситуацiї не винен". Маркевич: "Це не моя парафiя"
23:10
Олiйник: "Маркевич в цiй ситуацiї не винен". Маркевич: "Це не моя парафiя"
Пiсля першого ж туру наш футбольний ринок вибухнув новиною про сенсацiйний трансфер. Форвард збiрної України Денис Олiйник за рекорднi 10 мiльйонiв євро перейшов з "Металiста" до "Днiпра". Цей перехiд, на жаль, мав скандальний вiдтiнок.

Пiд час перемовин гравця вiдправили у дубль, а на адресу президента харкiвського клубу Олександра Ярославського прозвучали звинувачення, що вiн хоче знищити Олiйника як футболiста.

Про резонансну справу кореспондент "Експресу" поговорив iз самим
футболiстом, його агентом Андрiєм Головашем, а також iз головним
тренером "Металiста" Мироном Маркевичем.

-- Чому цей перехiд супроводжував скандал? Невже не можна було мирно домовитися?

Д. Олiйник: -- Я сам не розумiю, чому в Харковi зi мною так повелися. Менi приписали, нiбито я не хотiв лишатися в "Металiстi". Насправдi ж харкiв'яни самi захотiли зi мною попрощатися. Чому? Бо "Днiпро" запропонував за мене добрi грошi (10 мiльйонiв євро. -- Авт.).

Пiд час перемовин мене перевели в резервний склад. Це було непорядно. Якби я опинився в дублi, то мiг би занапастити свою кар'єру. Добре, що так усе закiнчилося. Попри все, я зберiг теплi взаємини з Мироном Маркевичем, адже розумiю, що в цiй ситуацiї вiн не винен.

А. Головаш: -- Поведiнку "Металiста" можна трактувати по-рiзному. Як шантаж, нахабство i навiть непрофесiоналiзм. Так, харкiвський клуб заробив на трансферi непоганi грошi. Але можу заявити, що цi грошi пахнуть неприємно. Так заробляти не можна. Дiставши пропозицiю вiд "Днiпра", "Металiст" почав дiяти за дикими правилами. Керiвники запропонували Олiйниковi новий контракт, але його умови були неприйнятнi.

Харкiв'яни не хотiли вказати навiть суму вiдступних, за яку iнший клуб може викупити його до закiнчення термiну угоди. "Металiст" думав вкласти копiйку, а отримати сто карбованцiв. Таке неможливо.

А потiм почалися звинувачення. Абсурдним можна назвати те, що Олiйника перевели в резервний склад. Це було рiшення керiвництва
клубу, а не головного тренера.

М. Маркевич: -- Я справдi не переводив Олiйника у дубль. Вiн уже давно вiв перемовини з "Днiпром", тренувався самостiйно i водночас домовлявся з керiвництвом мого клубу. Я в перемовинах участi не беру -- це не моя парафiя.

Так сталося, що Денис опинився у "Днiпрi". Я сприйняв такий фiнал i подякував Олiйниковi за два з половиною роки спiльної роботи. Хлопець мав тертя з керiвництвом щодо умов контракту. Хотiв вiн бiльше заробляти чи менше -- мене це не цiкавить. Я треную тих, кого маю. А Олiйник нехай радує прихильникiв "Днiпра". Дай йому Боже здоров'я, нехай грає у футбол i заробляє грошi.

-- Футболiстовi запропонували кращi фiнансовi умови у новому клубi?

А. Головаш: -- Так, набагато кращi. У "Металiстi" Денис отримував значно менше, анiж iншi гравцi. Легiонери заробляли утричi бiльше. А в "Днiпрi" хлопець матиме рiвно стiльки, на скiльки заслуговує.

Олег ЗУБАРУК, Експрес

Просмотров: 548 | Добавил: ultras-merefa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
21.07.2011
1. Сергей (ultras-merefa) [Материал]
Для жидов икона это бабло....за них и мать родную продадут..... angry

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
       
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024