Пятница, 10.05.2024, 23:06
ULTRAS MEREFA
Меню сайта
Мини-чат
200
Главная » 2010 » Август » 31 » Блог Маркевича. Про свій крок не шкодую…
Блог Маркевича. Про свій крок не шкодую…
22:04
Мирон Маркевич модератор 2010-08-31 21:22

Пауза в моїх блогах трішки розтягнулася. Останні події не дуже спонукали до спілкування. Але про все по черзі.

Перед закриттям трансферного вікна нам вдалося підсилити «Металіст». Сьогодні ми підписали Володимира Дишленковича та Сані Кейта. Перед тим купили бразильського нападника Тайсона Барселлоса Фреда. Такого креативного форварда ми давно шукали. Відразу за нього вхопилися, але Тайсон грав в Кубку Лібертадорес. «Інтернасьональ» не хотів його відпускати поки тривали змагання. Ми сподівалися, що команда Тайсона програє, а вони все перемагали. В результаті «Інтернасьональ» здобув Кубок Лібертадорес, ми вже не розраховували на те, що цей футболіст буде грати у нас, але клуб пішов нам на поступки. Кожному футболісту потрібен час на адаптацію, тим паче що Тайсону всього 22 роки. Звісно, хочеться, аби цей процес завершився якомога швидше. Побачимо. Він приїхав в Харків, потроху приходить в себе, грає все краще і краще. Сподіваюся, невдовзі зовсім адаптується.

На старті сезону нам дуже помішали травми Горяїнова та Папи. Це нас вибило з колії. Звідси і незрозумілі результати домашніх ігор. Дуже багато пропустили через відсутність стовпа оборони. Окрім того, якби ми в Австрію поїхали цим складом, думаю, у нас би зараз було на шість очок більше, та і гра була б іншою.

В Лізі Європи ми дійшли до групового етапу. Наше завдання – вийти із групи. Потім буде нове завдання – потрапити в наступний етап Ліги. «Металіст» в єврокубках грає регулярно. Ми уже виходили із групи, проходили ще далі, але гра в Добромиллі трошки нам карти спутала… З «Самподорією» ми уже грали в Кубку УЄФА. З того часу склад італійців десь на відсотків 80 зберігся. З нами не грав Джампаоло Пацціні, а тепер в них він чи не основна ударна сила. Антоніо Кассано також хороший форвард, як не як, обоє збірники Італії. Гра із «Сампдорією» для «Металіста» буде серйозним випробуванням. Вони до нас тепер по-іншому ставитимуться. Якщо тоді була недооцінка, то тепер це виключна. Взагалі, жеребкування для «Металіста» не найгірше. Так, як пощастило «Динамо», можна лише мріяти. Але нарікати не буду. В «Карпат» серйозна група. Після жеребкування завжди є задоволені, а є не задоволені.

Розумію, що у вас є питання стосовно Маркевича і збірної. Тому у своєму блозі цієї теми я не омину. Найперше мої слова було перекручено. Ніяк не можу знайти того кореспондента. Я не міг сказати, що не бачу у збірної майбутнього. Своє майбутнє в збірній, справді, не бачу. А причому тут футболісти? У нас хороші футболісти, я з ним із задоволенням працював. Бачив, що вони прогресували, бачив їхні стосунки, відношення до професії. Взагалі я дістав від роботи у збірній масу задоволення. Дійсно, у нас багато професіоналів і кожен тренер може тільки мріяти, аби попрацювати із такими футболістами. Журналіст BBC мене мабуть не правильно почув або не так зрозумів. Ніяк не можу його виловити й змусити подати спростування. Не хочу робити якісь далекоглядні висновки, але потрібно слухати уважніше або писати уважніше.

Про шкідливість поєднання роботи в клубі і збірній я справді говорив. Але це не була основна причина моєї відставки. Усі розумні люди розуміють чому я так вчинив. Я абсолютно не шкодую про цей крок.

Зараз я маю можливість сконцентруватися на роботі в «Металісті». Із харківською командою тепер пов’язані усі мої помисли.

Просмотров: 424 | Добавил: ultras-merefa | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
       
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024